Jaké dámské boty si vzít k tanci

Estimated read time 2 min read


V jakých botách tancovat botish.cz? Tuto otázku si kladou tisíce dívek a žen, když se chystají k taneční zábavě. Ta může být provozována ve velmi odlišném duchu, a tak bychom si mohli připomenout, v čem se tancovat dá, a jaké boty se pro tyto účely vlastně hodí.

Retro diskotéka – milovníci retro stylu se tu mohou zaposlouchat do hudby 80. a 90. let, kterou provázely zejména bílé plátěné kalhoty, bílé ponožky, trička s potiskem, plísňové mrkváče a tenisky. Oblíbené byly zejména kotníčkové Prestige, pokud je někde seženete, budete na retro párty styloví.

Country tance – pro tento typ tanců jsou typické boty na vyšším robustním podpatku, dívky je nosily se šněrováním, muži na přezky. Country tance jsou velmi svérázné taneční zábavy, kterým se dnes věnují i dětské taneční soubory.

pole dance

Ples – jakékoli plesy, ať už si zvolíte myslivecký, hasičský, reprezentační nebo maturitní, byste měly odtančit v plesové obuvi, která se prodává ve specializovaných obchodech. Taneční obuv se od té ostatní vycházkové liší použitým materiálem a technologií zpracování. Taková obuv je výrazně pohodlnější, měkčí a velmi dobře si ji prošlápnete, tedy přizpůsobí se vašemu chodidlu.

taneční pár

Barefoot party – zde si s obuví opravdu nemusíte lámat hlavu. Tančí se naboso a nehrozí tu, že byste svému partnerovi propíchla jehlovým podpatkem jeho lakýrky, maximálně jej bosým chodidlem jemně pohladíte, čímž tanci vtisknete i lehce erotický tón.

Exotic Flow Pole Dance – pro tanec na tyči se nejčastěji volí modely Pleaser Flamingo, v nichž nádherně vynikne krása ženských nohou a chodidel. Chodidla získají sexy tvar pozvednutou patou a délku nohou opticky prodlouží vysoká platforma. Boty na platformě se hodí hlavně pro nenáročné taneční prvky, pokud ovšem chcete provádět gymnastickou show, obutí jde pak stranou a využijete tu oporu bosých chodidel, s nimiž se náročné akrobatické cviky provádí snáze.

You May Also Like

More From Author