Hledáte bydlení u moře?

Estimated read time 2 min read


Každý, kdo se zajímá o možností nákupu investiční nemovitosti, chce mít na výběr z více typů nemovitostí. Nikdy není dobré koupit první nemovitost kterou člověk vidí. Vždy je lepší mít z čeho vybírat. Vzhledem k tomu, že velká část lidí si koupila investiční být v České republice, je stále těžší a těžší sehnat investiční byt za dobrou cenu a v dobrém stavu. A právě proto mnoho lidí začalo shánět investiční být v zahraničí.

město chorvatsko

My jsme Češi dlouhodobě žijící v Chorvatsku, a máme zde známou realitní kancelář. Díky naší realitní činnosti jsme se seznámili s mnoha stavebními firmami, se kterými spolupracujeme, a prodáváme jejich stavby. Z pozice realitních makléřů můžeme potvrdit, že enormně vzrostla poptávka po apartmánech v Chorvatsku. Pravidelně nabízíme nové apartmány, o které je velký zájem nejen mezi místními, ale zejména mezi cizinci, kteří hledají investiční byt nebo bydlení pro sebe na dovolenou.

Prodali jsme už spoustu apartmánů, které jejich majitelé využívají pro sebe k bydlení na dovolené, anebo které využívají k pronájmu pro zájemce. Mít investiční byt je vždycky ideální z hlediska pasivního příjmu. My nabízíme nejen nemovitosti k prodeji, ale i k pronájmu. Pokud vás ještě čeká pozdní dovolená, nebo chcete strávit víkend u moře i bez koupání, můžete se podívat na naši nabídku nemovitostí k pronájmu. Najdete mezi nimi exkluzivní střešní byty.

žena moře

Díky množství prodaných a pronajatých nemovitostí si troufáme tvrdit, že jsou s námi klienti spokojení. Díky za vaši důvěru Najadranu ohledně realit v Chorvatsku, a doufáme, že i nadále k nám budete chodit nejen pro nemovitosti k prodeji a pronájmu, ale i pro tipy na výlety nebo jen tak si popovídat. V Chorvatsku je početná komunita Čechů a Slováků, takže se zde rozhodně neztratíte, a vždycky potkáte někoho s kým si budete moct popovídat.

You May Also Like

More From Author