Kde využijete stroj na výrobu vzduchových polštářků

Estimated read time 2 min read


Stroj na výrobu vzduchových polštářků je sice vyšší investicí do logistiky, ale ta se brzy zaplatí, jestliže jde o velkokapacitní balení zboží do kartonových krabic. Kde se kupříkladu může takovýto mechanismus uplatnit?

Prodejna potravin – trvanlivé potraviny, které si zákazníci objednávají z e-shopů zdravé výživy nebo z některých specializovaných obchodů, například se zbožím z Německa, jsou jednou z možností, kde uplatníte nafukovací polštářky. Pokud je odběr zboží velmi častý a balíte několik desítek či dokonce stovek krabic týdně, nemá význam pořizovat jiný balicí materiál, protože fólie na vzduchové polštářky vám nezabere mnoho místa, zatímco kartonová vlna nebo bublinové fólie vám vysloveně zhltnou spoustu prostoru ve skladech.

papírové krabice

Drogerie a domácí potřeby – toto zboží je velmi často poptáváno právě v e-shopech a tito obchodníci balí do krabic kuchyňské spotřebiče, nádobí, úklidové a hygienické prostředky. A právě prodejny potravin, drogerie a domácích potřeb patří k nejvytíženějším oblastem prodeje, co se týče zásobování a odesílání zboží. Vzduchové polštářky jsou i zde vhodnou pomůckou pro zabalení drobných i větších předmětů.

papírový karton

Prodejny textilu, nářadí, výtvarných a malířských potřeb a hobby markety – v těchto prodejnách se také balí zboží zákazníkům a vzduchové polštářky tu taktéž mohou nahradit jiné výplňové materiály, jako jsou noviny a časopisy, bublinová fólie, kraftový balicí papír, polystyrenová tělíska flo-pak nebo kartonovou střiž. Vzduchové polštářky navíc nevytváří mnoho odpadu a jsou pro životní prostředí menší zátěží, než jiné balicí a výplňové materiály. Je to jedno z nejekologičtějších řešení balení věcí do krabic, které existuje, a je dostupné na trhu. Zároveň jde o velmi spolehlivý způsob balení předmětů, které se při přepravě nemohou nijak vážně poškodit.

You May Also Like

More From Author